AEG Wasmachine L6FBN74K

9.2/10

Garantie:

24 maanden op outlet

Zichttermijn:

14 dagen

Levertijd:

Bezorging op afspraak

Verzenden:

€15 tot €50

Keurmerk:

Webwinkelkeur

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over deze wasmachine:

AEG Wasmachine L6FBN74K

De AEG L6FBN74K heeft een capaciteit van 7 kg en is uitgerust met ProSense-technologie, waarbij sensoren het programma regelen. De ProTex trommel geeft je kledingstukken een zachte behandeling. De wasautomaat heeft 14 programma’s en is voorzien van resttijdindicatie digitaal, startuitstel en waarschuwingssignaal. Het energieverbruik is D.

Lichte schade, 2 jaar fabrieksgarantie

Refurbished wasmachines

Op RefurbishedNederland.nl vind je een groot overzicht van refurbished, outlet en tweedekans wasmachines. Daarnaast geven we je informatie over refurbished en kun je de verschillende wasmachine webwinkels eenvoudig met elkaar vergelijken.

Door te kiezen voor een refurbished wasmachine kun je een hoop geld besparen. Je bent tot wel 70% goedkoper uit.
Ook voor het milieu is het kopen van een refurbished wasmachine een goede keuze. Door het hergebruik wordt er bespaard op kostbare grondstoffen.

De wasmachines verkopen wij niet zelf, maar we sturen je door naar een van onze betrouwbare partners. Zo kun je in 1 overzicht het aanbod van meerdere webwinkels bekijken en ben je er zeker van dat je je aankoop doet bij een betrouwbaar bedrijf.

Meer weten over refurbished wasmachines, het complete aanbod bekijken of webwinkels vergelijken? Bezoek dan onze refurbished wasmachine pagina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp