Apple iPhone 6s - 32GB - Space Grey - (Als Nieuw) A+ Grade

Apple iPhone 6s – 32GB – Space Grey – (Als Nieuw) A+ Grade

De iPhone 6s werd aangekondigd op 2017 tijdens een speciaal evenement in Cupertino, Californië. De iPhone 6s is in een spacegrijs, zilveren, gouden en roségouden uitvoering verkrijgbaar, wordt geleverd met iOS 9 en heeft 16, 64 of 128 GB aan opslaggeheugen. Sinds september 2017 werd er ook een 32 GB versie uitgebracht. Evenals de iPhone 5s en iPhone 6, beschikt de iPhone 6s over Touch ID. De iPhone 6s bevat een nieuwe functie genaamd 3D Touch, op iPhone 6s kun je op een totaal andere manier je telefoon bedienen. IPhone detecteert nu voor het eerst hoe hard je met je vinger op het display drukt. Dankzij 3D Touch beschik je nu ook over de nieuwe functies Peek en Pop. Deze geven je iPhone een geheel nieuwe dimensie. Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met een subtiel tikje. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. De iPhone 6s bevat twee keer zoveel meer werkgeheugen (2GB) dan zijn voorganger, wat ervoor moet zorgen dat het schakelen tussen apps en functies soepeler verloopt. Met de iPhone 6s is het mogelijk om in 4K te filmen en Live-foto’s te schieten. De front camera is enorm verbeterd en bevat nu 5 megapixels met een flitser.
Batterij status garantie: Min. 85% Health van originele capaciteit.
Let op: Oudere Apple apparaten ondersteunen niet het nieuwste iOS. Dit heeft tot gevolg dat niet alle apps eruit zien en/of werken zoals de meest recente versie van deze apps.
Het wordt aanbevolen (geen verplichting) om enige kennis te bezitten van de werking van Apple apparaten om deze dusdanig goed in te kunnen stellen zodat u toch gebruik kunt maken van de gewenste apps.
Model:
iPhone 6S
Capaciteit:
32GB
Kleur:
Space Gray
Conditie:
A+
Camera/s Achterzijde:
12 MP (4K)
Cameras voorzijde:
5 MP
Schermdiagonaal:
4.7 inches
Dimensies:
138.3 x 67.1 x 7.1 mm
Gewicht:
143g
Batterij Conditie:
Minimaal 85% van origineel capaciteit
Batterij Capaciteit:
Li-Ion 1715 mAh
iOS:
Up to iOS 15.5
Volledige specificaties:
Klik hier

75.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

75.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop