Verkoop je overbodige devices

Bijna iedereen heeft wel devices in huis die niet meer gebruikt worden. Je kunt er dan voor kiezen om ze in de la te laten liggen of je verkoopt ze en ontvangt geld.


Er zijn meerdere websites waarop je je gebruikte elektronica kunt aanbieden. Naast betaling op je bankrekening is er ook mogelijkheid om korting te krijgen bij aanschaf van een andere device of de waarde in tegoedbonnen te ontvangen. 

 

Op deze pagina vind je een overzicht van websites waar je je gebruikte elektronica kunt verkopen of in kunt ruilen.

Gebruikte elektronica verkopen aan reBuy

Rebuy.nl is Europees marktleider op het gebied van het inkopen van gebruikte consumentenelektronica. Via 3 eenvoudige stappen kun je je devices verkopen voor een eerlijke prijs.

  • Devices die reBuy aankoopt zijn: telefoons, tablets, gameconsoles, cameras en lenzen, koptelefoons, speakers, smartwatches en horloges.

Gebruikte devices verkopen of inruilen bij SWOOP

Bij SWOOP kun je zowel gebruikte device verkopen als inruilen. Bij verkoop ontvang je binnen 48 uur het bedrag op je rekening. Wil je het geld direct besteden in de SWOOP webshop op een ander device? Dan ontvang je bovenop het geboden bedrag voor je device nog eens €15,00 extra bestedingstegoed.

  • Devices die SWOOP aankoopt zijn: telefoons, tablets, macbooks, gameconsoles, speaker en surroundsystemen en cameras.

Gebruikte Apple devices verkopen aan Omolo

Omolo geeft eerlijke prijzen voor je gebruikte Apple device. Stuur een e-mail met de Apple die je wilt verkopen en een juiste omschrijving van de staat en werking. Binnen 2 uur ontvang je een eerlijk bod van Omolo.
Indien je akkoord bent met het bod en de device is zoals je hebt beschreven? Dan ontvang je binnen 3 werkdagen het bedrag al op je rekening. Zo maak je van je gebruikte Apple device een Appletje voor de dorst.

  • Devices die Omolo aankoopt zijn: iPhones, iPads, Macbook en iMac

Elektronica verkopen