HP ProBook 450 G3 i5 6e Gen 15.6" 8GB 256GB SSD + 2 jaar garantie!

559.00

Logo Alpha hop

Deze laptop hebben we voor je gevonden bij Alpha-Shop.

Bekijk hier alle refurbished laptops.

Productinformatie

HP ProBook 450 G3 i5 6e Gen 15.6" 8GB 256GB SSD + 2 jaar garantie!

<p> De refurbished HP ProBook 450 G3 Is alweer de 3de generatie van de zeer populaire ProBook serie. Met o.a. zijn 15.6? Full HD scherm, Numpad en HDMI uitgang staat deze refurbished laptop bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast maakt zijn elegante design het plaatje compleet. </p><p>De sterkste eigenschappen van de HP ProBook 450 G3 zitten hem echter in de productiviteit en de krachtige en snelle 6e generatie Intel Core i5 processor. Daarnaast heeft HP geen kosten bespaard op het materiaal. De laptop is ontwikkeld om ook tegen een stootje te kunnen. De productiviteit, snelheid en zijn ontwerp maken van deze refurbished laptop ideaal voor al het thuis en kantoorwerk. Maar daarnaast ook makkelijk mee te nemen naar al uw meetings! </p>

559.00

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RefurbishedNederland.nl is hét refurbished platform van Nederland. Je vind hier alle informatie over refurbished elektronica. 
Op dit moment zijn er al tientallen categorieen aan producten en dat aantal zal de komende tijd verder blijven groeien. 
Naast alle infomatie over refurbished vind je ook een selectie van producten van betrouwbare webshops. Dit maakt RefurbishedNederland.nl tot een ideaal beginpunt in je zoektocht naar refurbished elektronica.

Meer weten over refurbished laptops? Bezoek dan de refurbished laptop pagina voor alle info en een overzicht van refurbished laptops van betrouwbare leveranciers.

Scroll naar top