HP ProBook 650 G2 i5 6e Gen 15.6" 4GB 500GB + 2 jaar garantie!

439.00

Logo Alpha hop

Deze laptop hebben we voor je gevonden bij Alpha-Shop.

Bekijk hier alle refurbished laptops.

Productinformatie

HP ProBook 650 G2 i5 6e Gen 15.6" 4GB 500GB + 2 jaar garantie!

<p></p><p>Bent u op zoek naar een zeer krachtige laptop voor zakelijk of prive gebruik? De HP ProBook 650 G2 6de generatie i5 processor is een van de krachtigste modellen die wij te bieden hebben en is geschikt voor de zwaarste kantoor en thuis werkzaamheden. HP is met deze G2 uitvoering verder gaan bouwen op de succesvolle G1 modellen. Net zoals zijn voorganger is deze ProBook 650 G2 ontwikkeld om u te voorzien van een perfecte combinatie van de hoogste prestaties, duurzaamheid, efficientie en productiviteit. </p><p>Wij bieden dit model aan in de ?standaard? uitvoering en in de uitgebreide uitvoering waar wij deze ProBook i5 6de generatie hebben uitgebreid naar 8GB RAM en een 240GB SSD om deze refurbished laptop nog productiever en krachtiger te maken. Naast het 15.6? FULL HD scherm, Numpad, DVD/RW en webcam is deze HP ProBook 650 G2 voorzien van de nieuwste snufjes zoals USB 3.1, Bluetooth 4.0, Edge-Lit Backlight en een vochtbestendig keyboard. </p>

439.00

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RefurbishedNederland.nl is hét refurbished platform van Nederland. Je vind hier alle informatie over refurbished elektronica. 
Op dit moment zijn er al tientallen categorieen aan producten en dat aantal zal de komende tijd verder blijven groeien. 
Naast alle infomatie over refurbished vind je ook een selectie van producten van betrouwbare webshops. Dit maakt RefurbishedNederland.nl tot een ideaal beginpunt in je zoektocht naar refurbished elektronica.

Meer weten over refurbished laptops? Bezoek dan de refurbished laptop pagina voor alle info en een overzicht van refurbished laptops van betrouwbare leveranciers.

Scroll naar top