iPhone X 64 gb-Spacegrijs-Product bevat lichte gebruikerssporen

iPhone X 64 gb-Spacegrijs-Product bevat lichte gebruikerssporen

De iPhone X (https://leapp.nl/iphone/iphone-x) is heeft een ontwerp dat radicaal anders is dan dat van haar voorgangers. De eerdere modellen kenden allemaal het klassieke scherm met de ronde homeknop gecentreerd in het midden onderaan het toestel. De iPhone X breekt met die trend: het toestel is één en al scherm. De homeknop ontbreekt en het formaat is een stukje groter dan voorgaande iPhones. De technologie achter het scherm is eveneens opgefrist. De iPhone X heeft een OLED-scherm dat ervoor zorgt dat elke pixel afzonderlijk kan oplichten. Het zegt je misschien niet zo veel maar het ziet er prachtig uit!
Face ID
Met het verdwijnen van de home button moest Apple op zoek naar een andere manier van ontgrendeling. Want in die home button zat het geliefde Touch-ID verwerkt; de techniek waarmee je met een vingerafdruk je scherm kunt ontgrendelen.
De oplossing: Face ID. Door een scan te maken van je gezicht is de iPhone X in staat om zich te ontgrendelen wanneer jouw gezicht zich voor de frontcamera bevindt. Wat ons betreft de overtreffende trap op het handige Touch-ID!
Tweetal camera's
Aan de achterzijde van je iPhone X zitten twee camera's die goed zijn voor 12 megapixel. 1 megapixel is gelijk aan een miljoen pixels dus reken zelf maar uit hoeveel pixels de dubbele camera van de iPhone 10 (zo spreek je het officieel uit) op de gevoelige plaat legt! Daarnaast kun je 4k filmpjes maken met de iPhone X oftewel filmpjes van 60 frames per seconde! De nieuwe glazen behuizing van de iPhone X stelt je in staat het toestel draadloos op te laden.
64GB interne opslag
Deze iPhone 10 heeft 64GB interne opslag. Daarmee kun je ongeveer 100 grote apps op je telefoon kwijt. Voor de meeste gebruikers is dat prima voornamelijk omdat er maar een paar apps zijn die écht groot zijn. Hierbij kun je denken aan Facebook Instagram en de Youtube-app. Veel andere apps zijn een stuk kleiner en afhankelijk van hoe klein ze precies zijn kun je er een heleboel kwijt op deze iPhone X. Voor de echte grootverbruikers is er trouwens ook een iPhone 11 Pro Max met 256GB (https://leapp.nl/iphone-11-pro-max-256-gb) geheugen. Een iets nieuwer en groter model met nóg meer opslag!

299.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

299.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop