Nu ook refurbished kopen bij reBuy

reBuy opent de webshopdeuren in Nederland

De refurbished markt in Nederland zal een flinke boost krijgen. Europees marktleider reBuy heeft de deuren van haar webshop nu ook in ons land geopend.

Wie is reBuy?

Met meer dan 10 jaar ervaring (opgericht in 2005) is reBuy vooral in Duitsland een zeer grote speler op de refurbished markt. Het magazijn in Berlijn heeft een oppervlakte van 10.000m2 waar per dag zo een 100.000 producten verwerkt worden.

 

Na Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk is reBuy ook actief in Nederland. Sinds vorig jaar kon je op reBuy al terecht voor de verkoop van je overbodige elektronica. Vanaf begin deze maand kun je via dezelfde website ook refurbished elektronica kopen.

Een kijkje achter de schermen bij reBuy (in het Duits)


Wat verkoopt reBuy?

ReBuy verkoopt een groot assortiment refurbished consumenten elektronica. Volledig gecontroleerde en waar nodig gereviseerde producten voor een voordelige prijs.

 

Naast de zeer populaire refurbished smartphones vind je ook tablets, gameconsoles, smartwatches, camera's, speakers, koptelefoons en horloges in de webshop. Kortom een zeer ruim assortiment van refurbished elektronica.

Refurbished smartphones - Tot wel 60% goedkoper dan nieuw!

De markt van refurbished smartphones maakt een grote groei door. Vooral de Apple iPhone is zeer populair. Bij reBuy vind je dan ook een ruim assortiment refurbished iPhones.

Maar ook andere bekende merken vind je terug in de ReBuy webshop
Grote kans dus dat je je favoriete toestel een stuk voordeliger kunt aanschaffen.

Refurbished tablets - Tot wel 50% goedkoper dan nieuw!

Voordelig een Apple iPad, Samsung Galaxy Tab of Sony Xperia tablet kopen? In de webshop vind je een ruim assortiment tablets voor een zeer scherpe prijs.

Refurbished game consoles - Tot wel 50% goedkoper dan nieuw!

Hou je wel van een spelletje spelen? Dat kan nu een stuk voordeliger met de refurbished game consoles van reBuy.
In het assortiment vind je refurbished consoles van Nintendo, Playstation, Segan en Xbox. Naast de recente modellen zijn ook oudere modellen nog prima en extra voordelig verkrijgbaar. 

Refurbished cameras - Tot wel 50% goedkoper dan nieuw!

Voor zowel de hobby, actieve en professionele fotograaf heeft reBuy een ruim aanbod refurbished cameras. Digitale cameras, speigelreflexcameras, actioncams en lenzen, je vind het allemaal in de webshop

Refurbished smartwatches - Tot wel 58% goedkoper dan nieuw!

Opzoek naar een voordelige smartwatch? Stop met zoeken en ga snel naar reBuy voor een gigantisch aanbod van refurbished smartwatches. Naast de Apple Watch en Samsung Gear vind je nog veel meer merken en smartwatches met verschillende toepassingen.

Refurbished Audio - Tot wel 62% goedkoper dan nieuw!

Daar zit muziek, refurbished koptelefoons van o.a. Beats by Dr. Dre, Bose, B&O, Sony, Sennheiser en Harman Kardon. Kortom, topmerken voor een zeer voordelige prijs. 
Naast de hoofdtelefoons zijn er ook refurbished speakers voor thuis of onderweg.

Refurbished horloges - Tot wel 50% goedkoper dan nieuw!

Het dragen van een mooi horloge is van alle tijd. ReBuy beseft dat en heeft dan ook een veel refurbished horloges in het assortiment. Geen kermishorloges, maar topmerken als Fossil, Michael Kors, Citizin, Diesel, Tissot en Guess. Bekijk snel het aanbod en wees er op tijd bij :-)

Zoals je ziet, een zeer compleet en uitgebreid assortiment aan refurbished elektronica. Neem zelf eens een kijkje in de reBuy webshop en overtuig jezelf van het aanbod en het voordeel.

De voordelen van reBuy

  • 10+ jaar ervaring
  • Producten op kwaliteit getest
  • Eigen inkoop
  • 18 maanden garantie
  • 21 dagen retourrecht
  • Keuze uit verschillende condities
  • Tot wel 62% voordelig dan nieuw
  • Geen verzendkosten

Aankoop van elektronica

Verkoop veilig en snel je elektronica voor een eerlijke prijs. Geen gedoe meer met het maken van advertenties op b.v. marktplaats, maar in 1 keer de beste prijs voor je smartphone, tablet, camera, smartwatch, gameconsole, hoofdtelefoon, speaker of horloge.

 

In 3 eenvoudige stappen verkoop je je elektronica en ontvang je snel het geld op je rekening. 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0