MacBook Air 13" Dual Core i5 1.6 Ghz 4gb 256gb

719.00

Productinformatie

MacBook Air 13″ Dual Core i5 1.6 Ghz 4gb 256gb

De MacBook Air staat bekend om haar grote meeneem-vriendelijkheid en forse accuduur. Zo ook dit exemplaar. Met een Intel processor van het type i5 met een snelheid van 1.6 GHz kun je even voort. Al je dagelijkse taken kun je met deze snelle en dunne MacBook van Apple zonder hoofdpijn uitvoeren. Met 128 GB aan opslag en 8 GB aan werkgeheugen kun je tevreden zijn. En is de opslag toch te weinig, klik dan een externe USB harde schijf aan voor nog meer gigabytes.
Deze MacBook maakt gebruik van een toetsenbord met het schaarmechanisme, wat door kenners is verkozen tot het prettigste Apple toetsenbord ooit. Niet voor niets dat Apple dit toetsenbord weer heeft geintroduceerd bij haar modellen in 2020.
Wij adviseren deze MacBook voor dagelijks gebruik, het inleveren van scripties, doen van je huiswerk, bewerken van je vakantiefoto's en natuurlijk het afstruinen van het internet. Ook je artistieke vermogens aan de tand voelen in fotobewerkingsprogramma's moet kunnen. Maar voor videorendering, zware games en intensieve fotobewerking denken we dat deze MacBook tegen limieten aan gaat lopen, met name door de processors. Is niet zo gek ook, want een MacBook Air is vooral bedoeld als je dagelijkse elegante metgezel en minder als werkpaard
Refurbished is nog beter! Waarom zou je refurbished kopen? Nou…omdat het beter is voor jou en de wereld. En wat goed is voor jou en de wereld kun je het beste doen toch?
Refurbished MacBooks (https://leapp.nl/collections/macbook) producten van Apple die aan hun tweede eigenaar toe zijn. Wij testen deze MacBooks op onnoemelijk veel punten aan binnen en buitenkant en zorgen ervoor dat 'ie werkt zoals je mag verwachten. En daar zijn we zo zeker van dat we er twee jaar garantie op geven!

Weet je het nog niet?

Kunnen we ons goed indenken, er is grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Geef ons een berichtje en we helpen je graag

719.00

Over refurbished Macbooks:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans Macbooks van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte Macbooks wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished Macbook pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans Macbooks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp