MacBook Pro Touchbar 13" Quad Core i5 2.4 Ghz 8gb 256gb

1,549.00

Productinformatie

MacBook Pro Touchbar 13″ Quad Core i5 2.4 Ghz 8gb 256gb

Wanneer je denkt dat Apple zichzelf niet kan overtreffen doen ze precies dat. De MacBook Pro 13 inch i5 2.4 is een toonbeeld van minimalistische klasse. Minimalistisch, want de MacBook Pro heeft weinig poorten. HDMI? Doen we niet aan. Ethernet? Nope. Zo dwingt Apple je naar de draadloze oplossingen als wifi en Apple TV. En zeg nou zelf, dat werkt toch eigenlijk veel fijner?
Om de accu – die 10 uur meegaat – op te laden gebruik je een USB-C adapter. Handig, want USB-C is een standaard formaat kabeltje, waardoor je meer kans hebt dat je er een van iemand kunt lenen mocht je je eigen oplader ooit vergeten zijn. USB-C is bovendien een vrij nieuwe USB-standaard, zonder boven- en onderkant. Nooit meer drie keer achter elkaar je kabeltje in het gat steken omdat hij niet past!
MacBook, ben je afgevallen?
Deze MacBook Pro 13 inch Touchbar is slechts 1,49 cm dik. Dat is maar liefst 17% dunner dan voorgaande MacBook Pro (https://leapp.nl/collections/macbook-pro) modellen. Het lijkt weinig, tot je 'm in je handen hebt!
De Touchbar is nog zo'n verbetering ten opzichte van vorige modellen. Deze strip boven het toetsenbord en onder het scherm bedien je door hem aan te raken en bevat iconen van de meest gebruikte applicaties. Zo schakel je nog sneller tussen programma's. Handig!
Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via telefoon, WhatsApp, online chat, e-mail en sociale media. Happy to help!

1,549.00

Over refurbished Macbooks:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans Macbooks van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte Macbooks wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished Macbook pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans Macbooks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp