Refurbished kopen

Refurbished kopen

Refurbished kopen 1

Refurbished kopen? Dat is een uitstekend idee. Onderstaande producten zijn refurbished verkrijgbaar. Een stuk voordeliger dan nieuw, duurzaam en van hoge kwaliteit. Kies een product voor meer informatie en een overzicht van betrouwbare winkels waar je deze kunt kopen.

iPhones

Refurbished kopen 2

Het populairste refurbished product is zonder twijfel de Apple iPhone. Het aanbod van refurbished iPhones is dan ook erg groot. 

Macbooks

Refurbished kopen 3

Bespaar op de hoge aanschafprijs van een Apple Macbook. Dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, maar dan honderden euro’s goedkoper.

Laptops

Refurbished kopen 4

Opzoek naar een goedkope Windows laptop of Chromebook ? Een refurbished laptop is een goed en betaalbaar alternatief voor nieuw.

Smartphones

Refurbished Smartphone

Samsung smartphones staan op plek nummer 2 van refurbished producten. Ook van andere merken zoals Huawei en Sony zijn er refurbished toestellen

iPads

Refurbished kopen 5

Zowel voor thuis, studie of werk is de Apple iPad een betrouwbare compagnon. Kies je voor een refurbished iPad, dan kun je ook nog eens veel geld besparen.

Tablets

Refurbished kopen 6

Een Android of Windows tablet kopen? Er zijn refurbished tablets van Samsung, Lenovo, Microsoft en veel meer merken te koop. Voordelig en van hoge kwaliteit.

Ereaders

Refurbished kopen 7

Met een ereader heb je al je favoriete boeken bij de hand. De refurbished ereaders van Kobo, Kindle en andere merken zijn ook nog eens erg voordelig.

Smartwatches

Refurbished kopen 8

Altijd bij de tijd en vele handige features in een handomdraai beschikbaar. Naast o.a. de Apple Watch, Samsung Gear zijn er ook voordelige refurbished fitnesstrackers.

Hoofdtelefoons

Refurbished kopen 9

Een goede hoofdtelefoon is van essentieel belang voor het ultieme luistergenot. Vele high-end koptelefoons zijn refurbished een stuk goedkoper dan nieuw.

Speakers

Refurbished kopen 10

Portable speakers, bluetooth speakers, soundbars, luidsprekersystemen en smart-home assistants van bekende merken. Tot wel 60% goedkoper dan nieuw.

Camera's en lenzen

Refurbished kopen 11

Refurbished camera’s van hoge kwaliteit. Zowel digitale camera’s, bodies, spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, actioncams, lenzen en objectieven.

Monitoren

Refurbished kopen 12

Er is een groot aanbod refurbished monitoren. Al vanaf enkele tientjes heb je een goedkope monitor. Ook de high-end monitoren zijn ruim vertegenwoordigd.

Scroll naar top