Refurbished laptop

Op zoek naar een voordelige laptop van uitstekende kwaliteit?

Dan is een refurbished laptop een goed optie. Een stuk voordeliger dan een nieuw exemplaar, maar wel met dezelfde kwaliteit en bovendien met garantie.

Wat is een refurbished laptop?

Wat zijn refurbished laptops?

"Een refurbished laptop is een gebruikte laptop die een proces (refurbishment) heeft ondergaan van reinigen en renoveren."

 

De gebruikte laptops zijn meestal afkomstig van bedrijven. 

Er kunnen diverse redenen zijn waarom deze vrijkomen voor refurbishment. 
Zo kunnen het laptops zijn die worden ingeruild bij het overstappen op een nieuw model, ter reparatie zijn aangeboden of opgekocht zijn bij bv. een faillissement.


Refurbished laptop kopen

Refurbished Apple Macbook

De prijs van een nieuwe Macbook is best aan de stevige kant. Gelukkig worden er ook refurbished Macbooks aangeboden zoals de Pro, Air, 12" Retina en White. Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je al snel honderden euro's besparen.


Refurbished HP laptop

HP laptops zijn de meest gebruikte laptops in het bedrijfsleven. Vaak komen er grotere partijen HP Probook en HP Elitebook laptops beschikbaar na het overstappen op nieuwe apparatuur. Refurbished HP laptops hebben vaak hoge specificaties voor een voordelige prijs.


Refurbished Dell laptop

Dell Latitude laptops zijn erg populair in het bedrijfsleven. Dit model wordt dan ook het meeste aangeboden als refurbished Dell laptop. Doordat deze laptop in het bedrijfsleven zijn gebruikt zijn deze meestal voorzien van uitstekende specificaties.


Refurbished Lenovo laptop

Het bekendste model van Lenovo is uiteraard de Thinkpad serie. Ben je opzoek naar een voordelige krachtpatser dan is een refurbished Lenovo Thinkpad een goede optie.


Refurbished Fujitsu laptop

Veel laptop voor weinig geld! Dat is in het kort een goede omschrijving voor de refurbished laptops van Fujitsu Siemens. Afkomstig uit het bedrijfsleven en voorzien van uitstekende specificaties.


Praat mee over refurbished laptops

Stel vragen of deel je ervaringen met refurbished laptops.