Refurbished smartphones

Refurbished smartphone kopen? Een uitstekende keuze!

Refurbished smartphones zijn razend populair. Dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat je tot wel 60% goedkoper uit bent dan een nieuwe smartphone. Daarnaast zijn refurbished smartphones duurzaam, je bespaart dus niet alleen in je portemonnee, maar ook op het milieu.

Van de meeste bekende merken zijn er wel refurbished telefoons te koop. De meest populaire merken met het grootste aanbod zijn de Samsung Galaxy toestellen en Apple iPhones. Bijna alle modellen van deze merken zijn refurbished verkrijgbaar. Van het allerlaatste model is het aanbod wat beperkter, maar zeker wel te vinden.

Ook van andere merken refurbished smartphones groeit het aanbod met de dag. We zullen dan ook regelmatig nieuwe merken toevoegen aan de website.

Vergelijk de leveranciers van refurbished smartphones

RefurbishedNederland.nl biedt je een overzicht van merken smartphones die refurbished worden aangeboden. Op de merkpagina’s vind je een overzicht van bedrijven die deze verkopen. We geven je daarbij handige en belangrijke informatie zodat je goed geinformeerd de juiste leverancier kunt kiezen.

Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen de refurbished leveranciers. Naast de prijs zitten er ook verschillen in garantie, retourrecht, het refurbishment, levertijd, meegeleverde accessoires en het assortiment. Dat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden en te vergelijken. Zo vind je het bedrijf met de beste voorwaarden zodat je het meeste voordeel kunt halen als je kiest voor een refurbished smartphone.

Informatie refurbished

Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished smartphone is een gebruikte smartphone die is gereviseerd. De smartphone is op tientallen punten getest en gecontroleerd. Waar nodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Eventueel nog aanwezige data wordt verwijderd en het toestel wordt grondig schoongemaakt. Het besturingssysteem wordt meestal geupdate naar de laatst mogelijke versie met een schone installatie.

De technische werking van refurbished smartphones is nagenoeg hetzelfde als een nieuwe smartphone.
Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn. Om de mate van gebruikssporen aan te geven worden refurbished smartphones ingedeeld in verschillende gradaties.
Vaak wordt dit gedaan door middel van een sterrensysteem. Hoe meer sterren, hoe minder gebruikssporen en andersom. Ook vind je de indeling op basis van “Als nieuw” – “Zeer goed” – “Goed”.

Van de volgende merken zijn er refurbished smartphones te koop:

Sluit Menu