Refurbished tablets

Refurbished tablet kopen? Een uitstekende keuze!

Refurbished tablets zijn razend populair. Dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat je tot wel 60% goedkoper uit bent dan een nieuwe tablet. Daarnaast zijn refurbished tablets duurzaam, je bespaart dus niet alleen in je portemonnee, maar ook op het milieu.

Van de meeste bekende merken zijn er wel refurbished tablets te koop. De meest populaire merken met het grootste aanbod zijn de Samsung Galaxy Tab en Apple iPads. Bijna alle modellen van deze merken zijn refurbished verkrijgbaar. Van het allerlaatste model is het aanbod wat beperkter.

Ook van andere merken refurbished tablets groeit het aanbod met de dag. We zullen dan ook regelmatig nieuwe merken toevoegen aan de website.

Vergelijk de leveranciers van refurbished tablets

RefurbishedNederland.nl biedt je een overzicht van merken tablets die refurbished worden aangeboden. Op de merkpagina’s vind je een overzicht van bedrijven die deze verkopen. We geven je daarbij handige en belangrijke informatie zodat je goed geinformeerd de juiste leverancier kunt kiezen.

Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen de refurbished leveranciers. Naast de prijs zitten er ook verschillen in garantie, retourrecht, het refurbishment, levertijd, meegeleverde accessoires en het assortiment. Dat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden en te vergelijken. Zo vind je het bedrijf met de beste voorwaarden zodat je het meeste voordeel kunt halen als je kiest voor een refurbished tablet.

Informatie refurbished

Wat is een refurbished tablet?

Een refurbished tablet is een gebruikte tablet die is gereviseerd. De tablet is op tientallen punten getest en gecontroleerd. Waar nodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Eventueel nog aanwezige data wordt verwijderd en de tablet wordt grondig schoongemaakt. Het besturingssysteem wordt meestal geupdate naar de laatst mogelijke versie met een schone installatie.

De technische werking van refurbished tablets is nagenoeg hetzelfde als een nieuwe tablet.
Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn. Om de mate van gebruikssporen aan te geven worden refurbished tablets ingedeeld in verschillende gradaties.
Vaak wordt dit gedaan door middel van een sterrensysteem. Hoe meer sterren, hoe minder gebruikssporen en andersom. Ook vind je de indeling op basis van “Als nieuw” – “Zeer goed” – “Goed”.

Een refurbished tablet is een voordelig en duurzaam alternatief voor een nieuwe tablet. De prijs ligt een stuk lager, tot wel 60% van de nieuwprijs. Daarnaast wordt door het reviseren van een gebruikte tablet flink bespaard op kostbare grondstoffen. De levensduur van een gebruikte tablet die een refurbishment ondergaat wordt met jaren verlengd.

Van de volgende merken zijn er refurbished tablets te koop:

Sluit Menu