Om je nog beter van dienst te zijn bij het vinden van een voordelige vaatwasser hebben we deze ondergebracht op een eigen witgoed website. 

Refurbished vaatwasser kopen

Een refurbished vaatwasser kopen? Dat is een prima keuze! Je bent tot 70% goedkoper uit en tegelijkertijd duurzaam bezig. Kortom, goed voor je portemonnee én het milieu!

Bespaar tot honderden euro’s op vaatwassers van A-merken zoals AEG, Miele, Bosch, Bauknecht en Zanussi.
De afwasmachines zijn technisch in topconditie en worden altijd met garantie verkocht.

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Waar een refurbished vaatwasser kopen?

De allerbeste winkels voor het kopen van een refurbished vaatwasser hebben we alvast voor je geselecteerd.

Hier vind je refurbished afwasmachines van de allerhoogste kwaliteit en met garantie tot 2 jaar.

 

Aanbevolen wasmachine partner

8.8

– 12 of 24 maanden garantie.
– 14 dagen zichttermijn.
– Qshops keurmerk.
– Gratis verzending binnen NL.
– Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
– Gradaties: Refurbished, nieuwe retourproducten.

Voordelige jong gebruikte refurbished vaatwassers, volledig nagekeken en technisch 100% in orde. Daarnaast diverse nieuwe outlet vaatwassers.

de witgoed outlet logo

8.8

– 6 / 12 / 24 maanden garantie.
– 14 dagen zichttermijn.
– Webshop keurmerk
– Gratis verzending binnen NL.
– Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
– Gradaties: nieuwstaat, lichte gebruikssporen en zichtbare beschadigingen.

Groot assortiment refurbished en outlet afwasmachines. Scherp geprijsd, technisch 100% in orde en met een garantie van 6 tot 24 maanden.

Logo Coolblue

9.3

– 24 maanden garantie.
– 30 dagen zichttermijn.
– Thuiswinkel waarborg.
– Gratis verzending binnen NL en BE.
– Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
– Gradaties: nieuwstaat, lichte gebruikssporen en zichtbare beschadigingen.

Tweedekans vaatwassers van A-merken met een aantrekkelijke korting. De vaatwassers zijn geretourneerd, nagekeken en hebben 2 jaar garantie.

Bluemovement logo

9.6

– Garantie gedurende de looptijd.
– Looptijd van 3 maanden, 1 jaar of 6 jaar.
– Trustpilot.
– Gratis verzending binnen NL.
– Levering op afspraak..
– Gradaties: zo goed als nieuw (refurbished), nieuw en premium.

Huur een vaatwasser al vanaf €9,99 per maand. Afwassen zonder zorgen met een refurbished Bosch vaatwasser. Looptijd van 3 maanden, 1 jaar of 6 jaar.

Goedkope vaatwasser kopen

Een vaatwasser is voor veel huishoudens een apparaat waar je niet meer zonder kunt. De aanschafkosten zijn best hoog en als de vaatwasser kapot gaat is de nood hoog om een vervangend exemplaar te kopen.

Om te besparen op de hoge aanschafkosten kun je kiezen voor een refurbished, outlet of tweedekans vaatwasser. De kwaliteit van deze exemplaren is precies hetzelfde als een nieuwe afwasmachine, maar er kunnen schoonheidsfoutjes en gebruikssporen zichtbaar zijn.

In het kort zijn er 5 opties om te besparen op de aanschafkosten van een vaatwasser. Deze zullen we hieronder verder toelichten zodat je direct kunt gaan besparen als je een afwasmachine wilt gaan kopen.

Daarnaast vind je op deze pagina nog veel meer informatie over refurbished, outlet en tweedekans afwasmachines. Selecteer een onderwerp waar je meer over wilt weten of scroll verder om alles door te lezen.

Onderwerpen

Refurbished afwasmachine

Een refurbished afwasmachine of gereviseerde afwasmachine, is een gebruikte afwasmachine die volledig is nagekeken, gereviseerd en schoongemaakt.

Door het reviseren (refurbishment) is de technische werking hetzelfde als een nieuw exemplaar. Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn in de vorm van een krasje, deukje en/of barstje.

Een refurbished afwasmachine is tot wel 70% goedkoper dan een nieuw apparaat. Je krijgt gewoon garantie (tot wel 2 jaar) en kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Met een refurbished afwasmachine ben je dus verzekerd van een degelijk en goed werkend apparaat.

Outlet vaatwasser

Een outlet vaatwasser is een nieuwe vaatwasser. Vaak gaat het om modellen die schade hebben opgelopen door opslag, transport of slechts een beschadigde verpakking hebben. Ook worden er regelmatig demo en showmodellen aangeboden in de outlets.

De zichtbaarheid en aard van de schade verschilt per machine. Dit kunnen krasjes, deukjes of barstjes zijn, maar er kan ook helemaal geen zichtbare schade aanwezig zijn. Technisch zijn de outlet vaatwassers perfect in orde aangezien ze meestal niet zijn gebruikt.

Wil je een voordelige vaatwasser en vind je cosmetische schade niet zo belangrijk? Dan is een outlet vaatwasser een goede keuze.

Tweedekans vaatwasser Coolblue

In het enorme assortiment van Coolblue vind je ook een ruim assortiment tweedekans vaatwassers.
Deze tweedekans vaatwassers zijn geretourneerde vaatwassers die voor een leuke korting worden aangeboden.

De vaatwassers zijn volledig nagekeken en functioneren als nieuw. Er kunnen wel enkele gebruikssporen zichtbaar zijn. Deze staan duidelijk aangegeven bij de producten inclusief foto.
Op een tweedekans vaatwasser krijg je bij Coolblue dezelfde garantie als op een nieuwe vaatwasser.

Refurbished vaatwasser abonnement

Wil je het gemak en de kwaliteit van een A-merk afwasmachine, maar dan zonder de hoge aanschafkosten?
Dan is het huren van een refurbished vaatwasser de ideale oplossing. 

Bij Bluemovement huur je al een refurbished Bosch vaatwasser vanaf €9,99 per maand. Je hebt wat looptijd van het vaatwasser abonnement betreft de keuze uit een looptijd van 3 maanden, 1 jaar, 6 jaar of langer.

Refurbished vaatwasser kopen 1

Tweedehands vaatwasser

Een tweedehands vaatwasser van een particulier is een van de voordeligste manieren om aan een goedkope vaatwasser te komen. Soms zijn ze zelfs gratis af te halen!

Natuurlijk is de goedkope prijs een groot voordeel, maar je hebt geen garantie op een deugdelijk en goed werkend apparaat. Natuurlijk kun je geluk hebben, maar als de vaatwaaser niet naar behoren werkt kun je niet terugvallen op het herroepingsrecht of garantie.

Een goedkope tweedehands vaatwasser vind je bijvoorbeeld op Marktplaats of de Facebook Marketplace.

Wat is een refurbished vaatwasser?

In het kort is een refurbished vaatwasser een gebruikte vaatwasser die is gereviseerd. Refurbished is een andere benaming voor gereviseerd.

De gebruikte vaatwasser wordt uitgebreid gecontroleerd en getest op een juiste werking. Indien noodzakelijk worden er onderdelen vervangen en wordt de vaatwasser gerepareerd.

Daaraast wordt de vaatwassser van binnen en buiten goed schoongemaakt. Stof en vuil wordt verwijderd net als eventuele door de vorige eigenaar aangebrachte uiterlijke kenmerken zoals stickers.

Het proces van controleren, repareren en reinigen wordt het refurbishment genoemd. Na het refurbishment werkt de vaatwasser weer als nieuw en is de levensduur met jaren verlengd.

Wat zijn de voor en nadelen van een refurbished vaatwasser?

Aan het kopen van een vaatwaser die is refurbished zitten zowel voor en nadelen. Deze voor en nadelen hebben we hieronder voor je op een rij gezet zodat je de voor en tegens goed tegen elkaar kunt afwegen.

De voordelen

Een van de grootste voordelen is de prijs. Deze ligt een stuk lager dan een nieuwe vaatwasser. Afhankelijk van het model, de leeftijd en de conditie kun je tot wel 70% goedkoper uit zijn in vergelijking met een nieuwe vaatwasser.

Refurbished vaatwassers zijn duurzaam.
Door het hergebruik en het refurbishment wordt de levensduur van de vaatwasser met jaren verlengd.
Zo wordt er bespaard op kostbare grondstoffen die normaal nodig zijn voor de productie van een nieuwe vaatwasser. 

De vaatwassers worden geheel nagekeken en waar nodig gerepareerd.
Pas na een strenge controle worden de vaatwassers vrijgegeven voor verkoop.

Technisch moet de vaatwasser hetzelfde functioneren als een nieuw exemplaar. Ook worden meestal alleen de A-merken refurbished die standaard al van hoge kwaliteit zijn.

Een ander groot voordeel is de zekerheid die je hebt tegenover een 2ehands vaatwasser van bijvoorbeeld een particulier.
Op een refurbished vaatwasser krijg je garantie tot wel 2 jaar en je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht.

De nadelen

Er kunnen gebruikssporen aanwezig zijn. De meeste vaatwasssers zijn namelijk al eerder in gebruik geweest. 
Grofweg wordt er onderscheid gemaakt in 3 verschillende condities: Geen gebruikssporen, middelmatige gebruikssporen en duidelijk zichtbare gebruikssporen.

Niet van alle merken zijn er refurbished afwasmachines te koop. Van de merken waar wel refurbished modellen van zijn is het aanbod soms beperkt.
Soms is er van een bepaald model soms maar 1 exemplaar op voorraad.
Ook zijn de nieuwste modellen niet direct refurbished verkrijgbaar, vaak duurt dit enkele weken of zelfs maanden.

Er is geen standaard in refurbishment. Per bedrijf kan het verschil zitten in het aantal punten waarop de afwasmachine wordt gecontroleerd.
Ook kan er verschil zitten in het gebruik van onderdelen. Sommige bedrijven gebruiken uitsluitend de originele merk onderdelen, terwijl andere bedrijven gebruik maken van compatible onderdelen.

Als er van de nieuwste modellen refurbished voorraad is, is het prijsverschil meestal niet zo heel groot. Het loont dan om de de prijzen van nieuw en refurbished goed met elkaar te vergelijken.

Wat is het verschil tussen een tweedehands en refurbished vaatwasser?

Ondanks dat het beide (meestal) gebruikte vaatwassers betreft zit er wel degelijk verschil tussen een tweedehands vaatwasser en een refurbished exemplaar.

Tweedehands vaatwassers van een particulier worden verkocht zoals ze zijn. Er heeft geen controle plaatsgevonden en je kunt geen gebruik maken van het herroepingsrecht of aanspraak maken op garantie.

Refurbished vaatwassers zijn daareentegen wel gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Tevens kun je gebruik maken van het herroepingsrecht en krijg je garantie. Kortom, een refurbished vaatwasser biedt een stuk meer zekerheid dan een tweedehands vaatwasser.

 

Is een refurbished vaatwasser betrouwbaar?

Ja, een refurbished vaatwasser is betrouwbaar. Ze zijn gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en worden verkocht met garantie.
Het is wel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare webwinkel als je online een refurbished vaatwasser wilt gaan kopen.

Om je zoektocht naar een betrouwbare leverancier te besparen hebben wij dat alvast voor je gedaan. De leveranciers vermeldt op RefurbishedNederland.nl bieden vaatwassers van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
Daarnaast zijn de vaatwassers vakkundig refurbished ee worden ze verkocht met een garantie tot wel 2 jaar.

Waar op letten bij het aanschaffen van een refurbished vaatwasser?

Als je een refurbished vaatwasser wilt kopen kom je er al gauw achter dat er veel verschillen zitten tussen de verschillende webwinkels. Er komen ook steeds meer webwinkels waardoor het soms lastig kan zijn door de bomen het bos te zien.

We hebben een aantal belangrijke punten op een rij gezet waar je op kunt letten om de juiste webwinkel te kiezen.

Er is geen standaard voor refurbishment. Er kunnen grote verschillen tussen de verschillende bedrijven en de producten.
Zo kan het voorkomen dat bedrijf A de vaatwasser standaard op 25 punten controleerd en bedrijf B op 50 punten.
Vaak staat het op de website wel aangegegeven wat het refurbishment inhoudt voor het betreffende bedrijf en op welke punten ze de vaatwassers controleren.

Er zijn verschillende condities in refurbished afwasmachines. Deze geven de uiterlijke staat aan. In het algemeen wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende gradaties, maar per bedrijf kan dit enigzins verschillen.
Meestal staan de gradaties en de omschrijving van de condities duidelijk omschreven op de website.

Refurbished vaatwassers worden meestal in een bedrijfseigen verpakking geleverd, oftewel niet in de originele verpakking. Ook kan er per bedrijf verschil zitten in de accessoires die meegeleverd worden.

Let ook op de levertijden. Er zijn webwinkels die niet uit eigen voorraad leveren. Dan kan het voorkomen dat je enkele dagen langer op je bestelling moet wachten.

Op een refurbished vaatwasser krijg je garantie. Per bedrijf kan het echter verschillen hoelang de garantietermijn is en wat de garantie voorwaarden zijn. 

Tevens kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit is een periode waarin je de vaatwasser zonder opgaaf van reden kunt retourneren.
De termijn en voorwaarden van het herroepingsrecht kunnen per bedrijf verschillen.

Het is verstandig om een refurbished afwasmachibe te kopen bij een website die een webwinkel keurmerk heeft. 
Bij klachten waar jezelf en het bedrijf niet samen uit kunnen komen kan een keurmerk eventueel bemiddelen.
Tevens moet een bedrijf aan diverse voorwaarden voldoen om een keurmerk te mogen dragen.

Een goede manier om meer te weten te komen over de kwaliteit van de webwinkel en de producten is het lezen van reviews.

Naast de positieve reviews is het ook handig om de minder positieve reviews door te nemen. Zo kun je een goede inschatting maken hoe een bedrijf omgaat met klachten en of deze naar tevreden worden opgelost.