Refurbished wasmachine

Een refurbished wasmachine is een duurzaam en voordelig alternatief voor nieuw.

Je bent tot honderden euro’s voordeliger uit en een tweedehands wasmachine krijgt een langer leven. Kortom, een win-win situatie voor je portemonnee én het milieu!

Refurbished wasmachine 1

Refurbished wasmachine kopen

Bij onderstaande winkels kun je tot wel 50% (soms zelfs meer) besparen op wasmachines. Daarnaast heb je ook een stuk zekerheid, want je koopt een gecontroleerd product mét garantie. Helemaal geen aanschafkosten? Huur een refurbished wasmachine al v.a. €9,99 per maand.

de witgoed outlet logo

Groot assortiment refurbished en outlet wasmachines van A-merken zoals AEG, Bosch, Samsung en Miele. De wasmachines zijn scherp geprijsd, technisch 100% en worden verkocht met 6 tot 12 maanden garantie.

Refurbishwitgoed logo

Jong gebruikte AEG wasmachines. Energiezuinig en met een grote trommelinhoud. Ideaal voor gezinnen en veel-wassers. De wasmachines zijn schoongemaakt, gerenoveerd en worden verkocht met 2 jaar garantie.

VoordeligWitgoed logo

Nieuwe wasmachines met lichte cosmetische schade zoals een krasje of deukje. In het assortiment drogers van AEG, Zanussi en Electrolux.
De B-keus wasmachines worden verkocht met 2 jaar garantie.

Coolblue logo

Tweedekans wasmachines van diverse A-merken zoals Samsung, Haier en Miele. De wasmachines zijn geretourneerd of omgeruild en volledig nagekeken. Nu te koop met een aantrekkelijke korting en 2 jaar garantie.

Refurbished wasmachine 2
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Miele

Miele, immer besser! Deze slogan bestaat niet voor niks. De wasmachines van Miele staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en een laag energieverbruik.

Ben je opzoek naar een voordelige tweedehands Miele wasmachine? Dan ben je bij de Witgoed Outlet aan het juiste adres!

Ze hebben een groot assortiment refurbished Miele wasmachines die worden geleverd met een uitstekende service en 6 maanden garantie.

Je koopt een gereviseerde Miele wasmachine al vanaf €225,00.

AEG

Een mooi strak design, energiezuinig en van hoge kwaliteit. Dat zijn de wasmachines van AEG. De wasmachines hebben ook nog eens een grote inhoud van 8, 9 of zelfs 10 kilo!

Bij Refurbish Witgoed vind je een groot assortiment jong gebruikte AEG wasmachines.

De gebruikte wasmachines worden gecontroleerd, schoongemaakt en gerenoveerd. Bij aankoop ontvang je ook nog eens 2 jaar volledige fabrieksgarantie.

Een refurbished AEG wasmachine is er al vanaf €310,00.

B-keus

Een B-keus wasmachine is een nieuwe wasmachine met lichte cosmetische schade. Er kan een krasje of deukje aanwezig zijn, maar de technische staat is hetzelfde als een nieuwe wasmachine.

De wasmachines kunnen als showmodel gebruikt zijn of hebben tijdens transport schade opgelopen. 

Het grote voordeel van B-keus wasmachines is uiteraard de prijs. Je kunt behoorlijk wat besparen (tot wel 50%) op de nieuwprijs en bij de Witgoed Outlet krijg je ook nog eens 12 maanden garantie.
Vaak vallen de krasjes of deukjes geen eens op als de wasmachine eenmaal op zijn plek staat. 

Tweedekans

Tweedekans wasmachines zijn door klanten geretourneerd of omgeruild. De wasmachines worden gecontroleerd.

Vaak zijn het recente modellen die zo met een fikse korting kunnen worden aangeschaft.

Coolblue geeft op tweedekans wasmachines dezelfde garantie en service als een nieuw exemplaar. Zo krijg je o.a. 2 jaar garantie en een zichttermijn van 30 dagen.
In het tweedekans assortiment vind je tientallen A-merk wasmachines van o.a. AEG, Bosch, Miele, LG, Whirlpool, Samsung en Haier.

Informatie over refurbished wasmachines

Refurbished wasmachines kom je steeds meer tegen, maar wat zijn het nu precies en wat zijn de voor en nadelen? Op deze en nog meer vragen geven we je hieronder het antwoord.

Kies een onderwerp in de keuzebox of scroll naar beneden om alles door te lezen.

Onderwerpen

Wat is een refurbished wasmachine?

Een refurbished wasmachine is een gebruikte of retourgezonden wasmachine die is opgeknapt (gereviseerd).

De machine wordt door specialisten gecontroleerd, getest en waar nodig gerepareerd. Tevens wordt de wasmachine van binnen en buiten goed schoongemaakt.

Dit proces wordt het refurbishment genoemd. Na het refurbishment werkt de wasmachine net zo goed als een nieuw exemplaar en is de levensduur met jaren verlengd.

Waar komen ze vandaan?

Het grootste deel van de refurbished camera’s zijn tweedehands examplaren. Deze worden ingeruild bij aankoop van een nieuw exemplaar.

Een ander deel zijn wasmachines met cosmetische schade. Meestal zijn deze nieuw en hebben ze lichte schade opgelopen tijdens opslag, transport of is de verpakking geopend/kapot.

Er worden ook demo wasmachines aangeboden. Deze zijn als showmodel gebruikt in een winkel of enkele keren in gebruik geweest op een beurs.

Waarom kiezen voor refurbished?

 • Voordelig
  Je kunt tot wel 50% goedkoper uit zijn. (soms zelfs nog meer)
  Dat zijn al gauw honderden euro’svoordeel op een wasmachine.

 • Duurzaam
  De levensduur van de wasmachine wordt door het refurbishment met jaren verlengd. Zo wordt er bespaard op kostbare grondstoffen en daarmee het milieu ontlast.

 •  Kwaliteit
  Refurbished wasmachines zijn vaak producten van A-merken. Deze zijn van hoge kwaliteit en de moeite van het refurbishment waard.

 • Zekerheid
  De wasmachines zijn door specialisten uitgebreid gecontroleerd en getest. Je krijgt dan ook gewoon garantie op een gereviseerde wasmachine.

Wat zijn de nadelen?

 • Gebruikssporen
  Er kunnen gebruikssporen aanwezig zijn. Deze variëren van geen gebruikssporen tot duidelijk zichtbare gebruikssporen.
  Dit staat bij de producten wel duidelijk aangegeven. 

 • Beperkte keuze
  De allernieuwste modellen zijn meestal niet direct refurbished verkrijgbaar. Normaal duurt dat enkele weken tot maanden.
  Ook zijn niet alle merken en modellen refurbished verkrijgbaar.

 •  Niet altijd originele onderdelen
  Onderdelen die vervangen worden zijn niet altijd de originele merkonderdelen. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van compatible onderdelen.

 • Verschil in refurbishment
  Er is geen standaard voor refurbished. Per bedrijf kan het verschillen wat het refurbishment precies inhoudt en op hoeveel punten een product wordt nagekeken.

Is een refurbished wasmachine betrouwbaar?

Ja, een refurbished wasmachine is betrouwbaar.
De machines zijn gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en worden verkocht met garantie.

Het is echter wel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare webwinkel als je een wasmachine online wilt kopen. Er kunnen grote verschillen zitten tussen de verschillende aanbieders.

Om je de zoektocht naar een betrouwbare leverancier te besparen hebben wij dat alvast voor je gedaan. De leveranciers vermeld op RefurbishedNederland.nl bieden witgoed van hoge kwaliteit.

Daarnaast is de apparatuur vakkundig refurbished en worden ze verkocht met garantie.

Verschil tussen refurbished en tweedehands

Ondanks dat het beide gebruikte wasmachines betreft zit er wel degelijk een verschil tussen tweedehands en refurbished.

Tweedehands wasmachines van een particulier worden verkocht zoals ze zijn. Er heeft geen controle plaatsgevonden en er is geen herroepingsrecht of sprake van garantie. Je bent dus afhankelijk van de eerlijkheid van de verkoper. Natuurlijk kan dat goed gaan. Maar mocht er iets niet in orde zijn, dan ben je afhankelijk van de welwillendheid van de verkoper.

Refurbished wasmachines zijn daareentegen uitgebreid gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Tevens kun je gebruik maken van het herroepingsrecht en krijg je garantie. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan weet je waar je terecht kunt en onder welke voorwaarden.

Krijg je garantie op een refurbished wasmachine?

Ja, op een refurbished wasmachine krijg je garantie. Hoelang de garantietermijn bedraagt kan per webwinkel verschillen. 
De garantietermijn kan variëren van enkele maanden tot wel 2 jaar.

Ook kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit is de zichttermijn waarbinnen je het product retour kan sturen. De periode van deze termijn verschilt ook per bedrijf, maar is minimaal 14 dagen.

Daarnaast heb je de garantie dat de machine door specialisten is gecontroleerd, getest en refurbished. De werking doet dan ook niet onder voor een nieuw apparaat.

de witgoed outlet logo

Groot assortiment refurbished en outlet wasmachines van A-merken zoals AEG, Bosch, Samsung en Miele. De wasmachines zijn scherp geprijsd, technisch 100% en worden verkocht met 6 tot 12 maanden garantie.

Refurbishwitgoed logo

Jong gebruikte AEG wasmachines. Energiezuinig en met een grote trommelinhoud. Ideaal voor gezinnen en veel-wassers. De wasmachines zijn schoongemaakt, gerenoveerd en worden verkocht met 2 jaar garantie.

Naast refurbished wasmachines zijn er nog veel meer producten die refurbished worden.

We hebben er hier een aantal voor je uitgelicht: