Refurbished Zanussi wasmachines

Als je op zoek bent naar een voordelige wasmachine dan is een refurbished Zanussi wasmachine een uitstekende keuze. Door de goede prijs/kwaliteit, eenvoudige bediening, moderne functies en keuze uit verschillende trommel vulgewichten zijn Zanussi wasmachines in ieder huishouden thuis.

Hieronder hebben we het beste assortiment refurbished, tweedekans en outlet Zanussi wasmachines voor je op een rij gezet. Je bespaart al gauw een paar honderd euro en hebt de zekerheid van een gecontroleerd product met garantie.

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Gereviseerde Zanussi wasmachine

Een gereviseerde wasmachine ofwel refurbished Zanussi wasmachine, is een gebruikte wasmachine die volledig is nagekeken, gereviseerd en schoongemaakt.

Door het reviseren (refurbishment) is de technische werking hetzelfde als een nieuw exemplaar. Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn in de vorm van een krasje, deukje en/of barstje.

Een refurbished Zanussi wasmachine is tot wel 70% goedkoper dan een nieuw apparaat. Je krijgt gewoon garantie (tot wel 2 jaar) en kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Met een refurbished wasmachine ben je dus verzekerd van een degelijk en goed werkend apparaat.

Zanussi outlet wasmachine / B-keus Zanussi wasmachine

Een Zanussi outlet wasmachine, ofwel een B-keus Zanussi wasmachine is een nieuwe wasmachine. Vaak gaat het om modellen die schade hebben opgelopen door opslag, transport of slechts een beschadigde verpakking hebben. Ook worden er regelmatig demo en showmodellen aangeboden in de outlets.

De zichtbaarheid en aard van de schade verschilt per machine. Dit kunnen krasjes, deukjes of barstjes zijn, maar er kan ook helemaal geen zichtbare schade aanwezig zijn. Technisch zijn de Zanussi outlet wasmachines perfect in orde aangezien ze meestal niet zijn gebruikt.

Wil je een voordelige wasmachine en vind je cosmetische schade niet zo belangrijk? Dan is een outlet wasmachine een goede keuze.

Meer over refurbished wasmachines

Op RefurbishedNederland.nl vind je een groot overzicht van refurbished, outlet en tweedekans wasmachines. Daarnaast lees je veel informatie over refurbished en kun je de verschillende wasmachine webwinkels eenvoudig met elkaar vergelijken.

Door te kiezen voor een refurbished wasmachine kun je een hoop geld besparen. Je bent tot wel 70% goedkoper uit.

Ook voor het milieu is het kopen van een refurbished wasmachine een goede keuze. Door het hergebruik wordt er bespaard op kostbare grondstoffen.

De wasmachines verkopen wij niet zelf, maar we sturen je door naar een van onze betrouwbare partners.
Zo kun je in 1 overzicht het aanbod van meerdere webwinkels bekijken en ben je er zeker van dat je je aankoop doet bij een betrouwbaar bedrijf.

Meer weten over refurbished wasmachines, het complete aanbod bekijken of webwinkels vergelijken? Bezoek dan onze refurbished wasmachine pagina.